Услуги

Химичен пилинг

Химичните пилинги

са мощно оръжие на дерматологията в борбата с мазната кожа, акнето, разширените пори, бръчките, пигментации и стрии. През лятото кожата е изложена на редица “стресови фактори”, най-съществено значение между които имат слънчевите лъчи.

В салон за красота разполагаме с широка гама от професионални пилинги за подобряване на външния вид на кожата, чрез прилагането на хидрокси киселина с оглед ексфолиращ ефект и насърчаване възстановяването на кожата. Подходящи са за лечение на кожни дефекти, кожа със склонност към акне, кератоза, отпуснатост на кожата, малки бръчки, стрии, белези и най-общо казано, всяко кожно несъвършенство.

АНТИ-ЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ

Подходящ за козметично лечение на малки бръчки и фотостареене на кожата. Стимулира образуването на нови колагенови фибри и еластин. Lactic_peel AL увеличава производството на серамиди от кератиноцити, овлажнява роговия слой на кожата и спира дехидратацията й чрез формиране на защитна бариера. Подпомага ексфолиацията на кожата, ускорява клетъчното обновяване. Избелващите свойства на млечната киселина помагат да се постигне по-равномерен цвят на кожата, възвръщане на изгубения блясък и премахване на малките дефекти с меланичен произход. 

ИНТЕНЗ АНТИ-ЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ

Предназначена за интензивна грижа срещу фотостареене, петна и несъвършенства при кожа, склонна към акне или при други проблеми. В процеса на възстановяване на клетките, пилинг с гликолова киселина на mesoestetic (mesoestetic Glycolic_peel AG) спомага за премахване на токсините в кожата, като спомага за снабдяването и с кислород и енергия. Овлажняващата способност на киселината помага на кожата да остане свежа и я предпазва от преждевременно състаряване.

ФОТО-ЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ

Особено подходящ за кожи, които са мазни или склонни към акне и едновременно с това страдат от фотосъстаряване. Подновяване на процеса на бадемовия пилинг действа на хиперпигментацията на кожата, причинена от прекомерно излагане на слънцето, и благодарение на своите избелващи свойства спомага за изсветляване и изравняване цвета на кожата. Съдържа влагозадържащ агент с ексфолиативно действие, което спомага за премахването на повърхностните слоеве на кожата, активира регенерацията на слоевете.

ТЕРАПИЯ ЗА СКЛОННА КЪМ АКНЕ КОЖА

Идеално средство за борба с милиуми („бели точки”). Използвайте за намаляване или заличаване на петна по кожа, склонна към акне и изменения и бръчки, в следствие на фотостареене. Предназначено за мазна кожа или кожа, склонна към акне. Изключителността на формулата на пилинг със салицилова киселина на mesoestetic (mesoestetic Salicylic_peel AS) се състои в това, че тя може да се смесва със съществуващите върху епидермиса мазнини, както и с мастния материал, застоял във фоликулите. Поради тази причина се препоръчва преди всичко при грижа за замърсена кожа и проблемна кожа с акне, тъй като при навлизане в мастните зони, тя извършва ексфолиране и обелване, както на повърхността на кожата, така и вътре в порите.

Цени

Цени химичен пилинг
ПРОЦЕДУРА ЦЕНА
АНТИ-ЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ 65.00 лв.
ФОТО-ЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ 65.00 лв.
ТЕРАПИЯ ЗА СКЛОННА КЪМ АКНЕ КОЖА 65.00 лв.
ИНТЕНЗ АНТИ-ЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ 65.00 лв.
ПАКЕТ 3 ПРОЦЕДУРИ 170.00 лв.
Цени химичен пилинг

ПРОЦЕДУРА

ОПИСАНИЕ

ЦЕНА

АНТИ-ЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ

Подходяща за козметично лечение на малки бръчки и фотостареене на кожата. Продължителност 60 минути.

65.00 лв.

ФОТО-ЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ

Подходяща за кожи, които са мазни или склонни към акне и едновременно с това страдат от фотосъстаряване. Продължителност 60 минути.

65.00 лв.

ТЕРАПИЯ ЗА СКЛОННА КЪМ АКНЕ КОЖА

Предназначено за мазна кожа или кожа, склонна към акне. Продължителност 60 минути.

65.00 лв.

ИНТЕНЗ АНТИ-ЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ

Предназначена за интензивна грижа срещу фотостареене, петна и несъвършенства при кожа, склонна към акне или при други проблеми. Продължителност 60 минути.

65.00 лв.

ПАКЕТ 3 ПРОЦЕДУРИ

170.00 лв.