Услуги

Терапии за лице

Козметични терапии за лице

Салонът работи с най-качествените продукти на лидерите в професионалната козметика. При нас може да се възползвате от богата гама козметични процедури за лице, като нашите квалифицирани специалисти ще Ви предложат най-добрата подходяща за Вашата кожа. Защото ние знаем че красивата кожа не е само ген, тя е резултат от внимателни грижи и подръжка.

Кислородна терапия NATURA BISSE

Серията OXYGEN LINE от NATURA BISSE обновява, отпушва и пречиствa кожата Ви, възстановявайки младежкия й блясък. Серията OXYGEN LINE е колекция от продукти, формулирана за вливане на кислород в кожата и увеличаване на циркулационната й функция. – Пречиства кожата и я насища с кислород. – Дълбоко хидратиращ ефект. – Възстановява жизнеността и блясъка. – Изсветлява и избледнява хиперпигментация. – Успокоява замърсена кожа, розацея и разширени капиляри. – Идеален за хора, които работят в замърсена среда, пушат, са често летящи пътници и т.н.

Терапия с хиалуронова киселина

Мощно средство за хидратация на кожата. Важна градивна единица на извънклетъчно ниво. Молекулата на хиалуроновата киселина има способността да привлича огромни количества вода като “набъбва” и увеличава обема и масата си. Поради тази причина хиалуроновата киселина е най-мощното средство за хидратация на кожата. Прониквайки в епидермиса, тя се свързва със структурите в междуклетъчното пространство, там действа като резервоар за вода и видимо кожата става мека, гладка и фините линии и бръчки изчезват, а дълбоките намаляват.

Водораследна терапия ALGOLOGIE

Терапия от свежи водорасли, която позволява да обновите кожата си. Стимулира клетъчния метаболизъм, възстановява и подхранва кожата, задържайки по този начин стареенето. Улеснява премахването на токсините и на нечистотиите по потните и мастните жлези, източник е на по-добра жизненост на кожата. Ефектът е невероятен: тенът се избистря, бръчките изчезват, кожата връща своята еластичност. Водораслената терапия е особено подходяща за уморена и безжизнена кожа. Подходяща за всички типове кожи.

Интензивна терапия против бръчки с колаген и хиалуронова киселина SOTHYS

Тази патентована анти-ейджинг терапия ще разкрие Вашата по-млада кожа нанасяйки мощен удар от пептиди, антиоксиданти, стягащ колаген и запълващи хиалурон агенти. Минерално микродермабразио от вулканична скала и салицилова киселина ще подготвят кожата Ви за „ботокс ефекта”, който придават запълващите бръчки серуми на терапията. Продължава се с лицев масаж за подобряване еластичността, последван от колаген лифтинг маска, която ще подхрани и възстанови Вашата кожа.

Цени

Цени козметични процедури за лице.
ПРОЦЕДУРА ОПИСАНИЕ ЦЕНА
ТЕРАПИЯ ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ Лечебна терапия за мазна, проблемна и смесена кожа. Активни съставки от ново поколение, биотехнологични, за незабавно успокояване, почистване, мощен лечебен ефект и блокиране на възпаленията. 35.00 лв.
ВОДОРАСЛЕНА ТЕРАПИЯ – ALGOLOGIE Терапия от свежи водорасли, която позволява да обновите кожата си. Стимулира клетъчния метаболизъм, възстановява и подхранва кожата, задържайки по този начин стареенето. 48.00 лв.
ТЕРАПИЯ АНТИСТАРЕЕНЕ И ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА Прониквайки в епидермиса, Молекулата на хиалуроновата киселина се свързва със структурите в междуклетъчното пространство, там действа като резервоар за вода и видимо кожата става мека, гладка и фините линии и бръчки изчезват, а дълбоките намаляват. 50.00 лв.
ТЕРАПИЯ С ХАЙВЕР – FLORYLIS Подхранва,хидратира и повдига овала на лицето.Благодарение на изобилието на хайвер и морска ДНК набавящи важни аминокиселини,белтъчини и минерали,тази терапия осигурява на кожата всички необходими вещества запазващи красотата и младостта й.
Подходяща за всеки тип кожа.
50.00 лв.
КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ NATURA BISSE Серията OXYGEN LINE от NATURA BISSE обновява, отпушва и пречиствa кожата Ви, възстановявайки младежкия й блясък. 65.00 лв.
ХИДРАТИРАЩА АЛГОМАСКА С 3 ХИАЛУРОНОВИ КИСЕЛИНИ – COLLIN

Терапия с висока концентрация на три вида Хиалуронова киселина с различно молекулно тегло, за интензивна хидратация, заглаждане и подпълване на всички слоеве на епидермиса и възстановяване блясъка на кожата. Тази терапия е подходяща за:

 

  • Всички дами, търсещи енергизиране, хидратация и заглаждане
  • Идеално за топлите дни, бореща се с изсушаването на кожата, дължащо се на слънцето, с охлаждащ ефект
  • Подходяща и за околоочен контур и устни
69.00 лв.
ТЕРАПИЯ “НОВА КОЖА” – COLLIN

Универсална терапия, комбинираща високо концентрирани активни съставки, за да се осигури ефект „нова кожа“. Заглажда микрорелефа, намалява пигментациите и възстановява блясъка на кожата. Перфектни видими резултати още след първата процедура. Тази терапия е подходяща за:

 

  • Всички възрасти
  • Всички типове кожа, освен много чувствителните
  • Всички дами, търсещи ултра-интензивна терапия за постигане на фейслифтинг
  • Всички дами, които искат да се разделят с тъмните петна
79.00 лв.
ТЕРАПИЯ C+C VITAMIN LINE – NATURA BISSE Тази терапия има защитни, анти-оксидантни, стягащи, хидратиращи и изсветляващи свойства. Директно възстановява и предотвратява видимите признаци на преждевременно стареене. 80.00 лв.
ТЕРАПИЯ ПРОТИВ БРЪЧКИ С КОЛАГЕН И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – SOTHYS Мощен удар от пептиди, антиоксиданти, стягащ колаген и запълващи хиалурон агенти за по-младо изглеждаща кожа. „Ботокс ефект” благодарение на запълващите бръчки серуми на терапията. Минерално микродермабразио от вулканична скала и салицилова киселина. Лицев масаж за подобряване еластичността, последван от колаген лифтинг маска, която ще подхрани и възстанови Вашата кожа. 85.00 лв.
СТЯГАЩА КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ – COLLIN Ексклузивна и луксозна терапия, бореща се срещу бръчките и отпуснатата кожа. Стимулира клетките за намаляване на видимите признаци на кожното стареене: бръчки и отпусната кожа. Съдържа микросфери хиалуронова киселина за попълване на бръчките и фините линии. 89.00 лв.
ДИАМАНТЕНА ТЕРМО-СКУЛПТУРИРАЩА ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ – COLLIN
  • Уплътнява кожата и възвръща клетъчната енергия
  • Повдига, стяга и оформя лицевия контур
  • Възстановява обема на тъканите, където има хлътвания.
99.00 лв.
Цени козметични процедури за лице.
ПРОЦЕДУРА ЦЕНА
ТЕРАПИЯ ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ 35.00 лв.
ВОДОРАСЛЕНА ТЕРАПИЯ – ALGOLOGIE 48.00 лв.
ТЕРАПИЯ АНТИСТАРЕЕНЕ И ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50.00 лв.
ТЕРАПИЯ С ХАЙВЕР – FLORYLIS 50.00 лв.
КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ NATURA BISSE 65.00 лв.
ХИДРАТИРАЩА АЛГОМАСКА С 3 ХИАЛУРОНОВИ КИСЕЛИНИ – COLLIN 69.00 лв.
ТЕРАПИЯ “НОВА КОЖА” – COLLIN 79.00 лв.
ТЕРАПИЯ C+C VITAMIN LINE – NATURA BISSE 80.00 лв.
ТЕРАПИЯ ПРОТИВ БРЪЧКИ С КОЛАГЕН И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – SOTHYS 85.00 лв.
СТЯГАЩА КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ – COLLIN 89.00 лв.
ДИАМАНТЕНА ТЕРМО-СКУЛПТУРИРАЩА ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ – COLLIN 99.00 лв.