Услуги

Терапии за лице

Козметични терапии за лице

Салонът работи с най-качествените продукти на лидерите в професионалната козметика. При нас може да се възползвате от богата гама козметични процедури за лице, като нашите квалифицирани специалисти ще Ви предложат най-добрата подходяща за Вашата кожа. Защото ние знаем че красивата кожа не е само ген, тя е резултат от внимателни грижи и подръжка.

Терапия с хиалуронова киселина

Мощно средство за хидратация на кожата. Важна градивна единица на извънклетъчно ниво. Молекулата на хиалуроновата киселина има способността да привлича огромни количества вода като “набъбва” и увеличава обема и масата си. Поради тази причина хиалуроновата киселина е най-мощното средство за хидратация на кожата. Прониквайки в епидермиса, тя се свързва със структурите в междуклетъчното пространство, там действа като резервоар за вода и видимо кожата става мека, гладка и фините линии и бръчки изчезват, а дълбоките намаляват.

Кислородна терапия NATURA BISSE

Серията OXYGEN LINE от NATURA BISSE обновява, отпушва и пречиствa кожата Ви, възстановявайки младежкия й блясък. Серията OXYGEN LINE е колекция от продукти, формулирана за вливане на кислород в кожата и увеличаване на циркулационната й функция. – Пречиства кожата и я насища с кислород. – Дълбоко хидратиращ ефект. – Възстановява жизнеността и блясъка. – Изсветлява и избледнява хиперпигментация. – Успокоява замърсена кожа, розацея и разширени капиляри. – Идеален за хора, които работят в замърсена среда, пушат, са често летящи пътници и т.н.

Водораследна терапия ALGOLOGIE

Терапия от свежи водорасли, която позволява да обновите кожата си. Стимулира клетъчния метаболизъм, възстановява и подхранва кожата, задържайки по този начин стареенето. Улеснява премахването на токсините и на нечистотиите по потните и мастните жлези, източник е на по-добра жизненост на кожата. Ефектът е невероятен: тенът се избистря, бръчките изчезват, кожата връща своята еластичност. Водораслената терапия е особено подходяща за уморена и безжизнена кожа. Подходяща за всички типове кожи.

Цени

Цени козметични процедури за лице.
ПРОЦЕДУРА ОПИСАНИЕ ЦЕНА
D-TOX Терапия за дълбоко и интензивно почистване MARIA GALLAND Терапия необходима за всяка възраст.Дълбоко и интензивно почиства кожата,дори и най-деликатната.Кожата има по-сияен външен вид и несъвършенствата са намалени. 45.00 лв.
ВОДОРАСЛЕНА ТЕРАПИЯ – ALGOLOGIE Терапия от свежи водорасли, която позволява да обновите кожата си. Стимулира клетъчния метаболизъм, възстановява и подхранва кожата, задържайки по този начин стареенето. 48.00 лв.
ТЕРАПИЯ АНТИСТАРЕЕНЕ И ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА Прониквайки в епидермиса, Молекулата на хиалуроновата киселина се свързва със структурите в междуклетъчното пространство, там действа като резервоар за вода и видимо кожата става мека, гладка и фините линии и бръчки изчезват, а дълбоките намаляват. 55.00 лв.
ТЕРАПИЯ C+C VITAMIN LINE – NATURA BISSE Тази терапия има защитни, анти-оксидантни, стягащи, хидратиращи и изсветляващи свойства. Директно възстановява и предотвратява видимите признаци на преждевременно стареене. 80.00 лв.
КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ NATURA BISSE Серията OXYGEN LINE от NATURA BISSE обновява, отпушва и пречиствa кожата Ви, възстановявайки младежкия й блясък. 65.00 лв.
Цени козметични процедури за лице.
ПРОЦЕДУРА ЦЕНА
D-TOX Терапия за дълбоко и интензивно почистване MARIA GALLAND 45.00 лв.
ВОДОРАСЛЕНА ТЕРАПИЯ – ALGOLOGIE 48.00 лв.
ТЕРАПИЯ АНТИСТАРЕЕНЕ И ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 55.00 лв.
ТЕРАПИЯ C+C VITAMIN LINE – NATURA BISSE 80.00 лв.
КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ NATURA BISSE 65.00 лв.